vienakomerc@gmail.com

Кои сме ние?

22 години постоење во Виена Комерц ја совладавме работата со дрвени греди и даски, трансформирајќи го најтрајниот материјал од природата во неверојатни премиум даски и греди кои го издржуваат тестот на времето.

Со посветеност на квалитет, го трансформираме сировото дрво во квалитетен производ. Со професионален тим и современи машини за обработка на дрво, нашата работа ја испорачуваме на време.

Пиешете ни

vienakomerc@gmail.com

Јавете се

+389 70 347 221

Дел од нашите услуги

Производство на греди

Со различни димензии во зависност од барањата на купувачот.

Обработка на дрво

Поседуваме производствен погон со модерни машини за обработка.

Трговија и транспорт

Сопствени возила за трговија и транспорт на нашите производи низ цела земја.

Побарајте понуда

Јавете се

+389 70 347 221

1628

Клиенти

2356

Обработени дрва

1364

направени транспорти

12

членови на нашиот тим

Побарајте понуда

Јавете ни се за порачка на греди или транспорт на истите.

+389 70 347 221

Јавете се

Нашите производи

Производствен погон

Погледнете видео
Погледнете видео
Погледнете видео

Контактирајте не

Адреса

с.Велешта, Струга
Се вчитува
Ви благодариме, вашата порака беше испратена.